Switch gamers opgelet, Nintendo komt met een nieuwe game!

29jul - door Auteur - 0 - Over Geen categorie

Nintendo heeft reeds aangekondigd dat de bekende roze bal Kirby een nieuwe game krijgt, en wel dit jaar nog! De vorige release in de Kurby reeks was een groots 3D avontuur in Kirby and the forgotten land. Nu is het echter tijd voor een party game die draait om heel veel eten.

Deze game is zowel online als offline te spelen. In deze game rollen meerdere Kirby’s door allerlij levels in het thema van eten. Als Kirby moet je door de levels rollen en zo veel mogelijk aarbijen verzamelen om steeds groter te worden. Terwijl je zo groot mogelijk word kun je tijdens het spel je tegenstanders van de baan proberen te rollen. Ook kun je ze dwarsbomen met Kirby’s bekende copy-abilities.

De game heet Kirby’s Dream Buffet en verschijnt alleen in de Nintendo eShop. Nintendo zegt binnenkort meer informatie te zullen delen. In de tussentijd kun de eerste trailer hieronder bekijken. Hoe de game developers de game hebben ontwikkeld is dus nog een verassing.

Mocht je meteen zin hebben in deze game, dan hebben we goed nieuws. Kirby’s Dream Buffet verschijnt namelijk deze zomer nog. Om precies te zijn 31 Augustus.