Overcooked brengt verschillende genres samen

14feb - door Auteur - 0 - Over Nieuws

Kookspelletjes zijn overal te vinden op het internet. De kunst zit hem in het samenbrengen van verschillende genres tot een kloppend geheel. het spel Overcooked heeft dit tot in de puntjes uitgevoerd en is fantastisch om te spelen!

Overcooked is een absolute must-play voor alle kook spel fanaten!

Het spel overcooked brengt het geheel van een traditioneel kook spelletje tot een nieuw level. Met time-management invloeden, zoek en vind invloeden en strategie elementen is dit spel veel meer dan alleen maar een mooi gerecht koken. Heb jij het in je om deze hectische keuken je hoofd koel te houden en alle klanten te voorzien van prachtige gerechten?

Het mooie van dit spel is dat het met meer dan één speler gespeeld kan worden. Speel dit spel tot 4 spelers! Maak met je team de mooiste gerechten en zorg ervoor dat de klanten gelukkig vertrekken en een leuke avond gehad hebben. Kom goed voorbereid in de keuken en laat je van je beste kant zien, deze keuken is namelijk niet voor beginners!

Het Uienrijk is in gevaar en alleen perfect koken kan nu nog redding brengen! In Overcooked moeten spelers in allerlei wrede en vreemde keukens aan de slag om chef-kok te worden en zo een eeuwenoud, eetbaar kwaad uit te roeien dat het land teistert.

Het spel is te koop op zowel PC, PS4, Xbox One als Nintendo Switch. Dit geeft nog maar eens aan dat het geen klein spel is. Daarnaast is het spel uit te breiden met een aantal uitbreidingssets. Kook bijvoorbeeld in kerstsfeer of in de zomer.

Ga jij de strijd aan tegen een eetbaar kwaad?

Houd jij van kookspelletjes, dan mag Overcooked absoluut niet in je collectie ontbreken. Speel met je vrienden en breng orde terug in de keuken. Dit spel gaat je absoluut niet vervelen en zorgt voor uren spelvermaak!